Nieuws - Clip en Dip
40614
page,page-id-40614,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Nieuw: Facial spa behandeling

Deze licht schuimende gezichtsreiniger verzacht en balanceert de huid. Deze facial heeft een natuurlijke exfoliërende werking en hydrateert zachtjes. De verfrissende mix van vanille en bosbes verwijdert vuil en traanvlekken maar irriteren de ogen niet. Geweldig voor alle huidtypes en honden van alle leeftijden.

Blijf up to date

Volg mij op Facebook om de meeste recent updates en fotos te zien. Klik hier

Opgelet!

De salon is gesloten van 20 juli 2019 t/m 9 augustus 2019. Daarna is iedereen weer welkom! Maak wel op tijd een afspraak, de salon is op dit moment volgeboekt tot september 2019.

3 maart 2016

Zoals veel klanten al weten ben ik vandaag onder het mes geweest. Hierdoor ben ik minimaal 2 weken uit de running. Daarna is de agenda alweer aan het vollopen. Nieuwe afspraken kan ik niet eerder dan eind maart inplannen.
Sorry voor het ongemak, maar gezondheid gaat boven alles.

1 maart 2016

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan ! Net zoals onze trimsalon voldoet aan de eisen van deze tijd, vonden wij het ook belangrijk dat de website up to date was. Kijk dus gerust rond !
Klik aan de rechterzijde op de Facebook of Instagram feeds om direct de laatste facebook- en instagram posts te zien.